Kreative Hjemmeforbedringsideer

Noen individer tar forbedring av hjemmet veldig alvorlig. Når de bestemmer seg for å forbedre hjemmene sine, går de virkelig ut og slår ned vegger, legger på rom og endrer utformingen av eiendommen deres. Hvis du tenker å gjøre noen form for forbedring i det hele tatt, men ikke vet hvordan det er nødvendig, kan du lese denne artikkelen.

Sørg for at du tar bilder før og etter arbeid eller forbedringer du gjør hjemme. Det kan være lurt å se tilbake på alt det harde arbeidet og endringene når det føles som om prosjektet som helhet aldri vil bli gjort. Ha bilder på datamaskinen eller la dem skrives ut for en utklippsbok.

Fokuser på utvendig belysning til ditt neste forbedringsprosjekt. Å installere en utendørs bevegelsesdetektor er et godt valg; sensoren vil sørge for at lyset bare tennes når du trenger det. Ikke bare sparer dette deg penger på energiregninger, men bevegelsesdetektoren er også en god sikkerhetsfunksjon. Det varsler deg hvis noen går rundt eiendommen din.

Kjøp noen tetningsmiddelstrimler og trekkutstikkere. Dekkutstikkere glir under døren for å hindre at varm luft innvendig lekker ut om vinteren, samt holde varm luft om sommeren. Tetningsbånd vil også gjøre jobben for å forhindre at luft siver ut av dørkarmene. De finnes i hvilken som helst jernvarehandel.

Balanser utformingen av stuen din ved å ordne møblene symmetrisk. For eksempel velger du å sette sofaen din som et samlingspunkt, et salongbord i midten og to lenestoler på motsatt side av sofaen – en på hver side. Symmetri kan også oppnås på soverommet ditt ved å plassere matchende lamper og nattbord på begge sider av sengen.

Du kan kaste bort mye penger og varmt vann ved ikke å isolere varmtvannsberederen riktig. Kom innom en boligforbedringsbutikk og kjøp en isolasjonsjakke for å legge inn varmtvannsberederen. Ideelt sett vil isolasjonen være omtrent 3 inches tykk. Dette er en rimelig og enkel måte å hjelpe vanntanken til å beholde så mye som 75 prosent mer varme som vanligvis går tapt.

La aldri ekstra plass i hjemmet gå til spille. Vurder ditt ubrukte vaskerom, hallskap eller walk-in pantry som hjemmekontor eller gjørme. Disse skjulte områdene har vanligvis allerede innebygde hyller, så du slipper å investere i veggenheter eller bokhyller. Sørg for at området ikke føles for lukket ved å gjøre en dør i full størrelse til en lommedør.

Planlegger du å male hjemmet ditt? Prøv ingen VOC-maling. Dette er bra for jorden og har heller ikke sterke kjemikalier. De koster litt mer, men de fungerer like godt som tradisjonell maling.

Kanskje du ikke ønsker å slå ned vegger i hjemmet ditt. Kanskje du bare vil legge på nytt teppe eller bytte lysarmatur. Uansett hva du planlegger å gjøre, må du imidlertid være dyktig på det slik at ting går greit. Bruk tipsene du har lest her for å hjelpe deg i forbedringsprosessen.